Loading

Видалення сажевого фільтра

ДЗВОНІТЬ ЗАРАЗ!
КОНСУЛЬТАЦІЯ БЕЗКОШТОВНА!

В даний час існує 3 основних способи вирішення проблеми сажевого фільтра

  1. Перший полягає в заміні старого сажевого фільтр на новий. Звичайно, при такій заміні немає необхідності міняти програмне забезпечення, встановлене виробником. Крім того, це повне збереження рівня вихлопів, який буде відповідати стандарту ЄВРО-4, 5. Однак покупка нового фільтра обійдеться дуже дорого (вартість нового фільтра становить більше 25 тис грн), при цьому є ймовірність установки неякісного або і зовсім підробленого продукту. Отже, проблеми повернуться через короткий термін.
  2. Другий спосіб – це очищення сажевого фільтра. Процес відновлення фільтра являє собою очищення демонтованого фільтра допомогою спеціальної рідини (DPF Cleaner, LIQUI MOLY ). Коли нагар смоли розчиняються завдяки вмісту нафтових компонентів в складі рідини, частинки сажі разом із рідиною легко вимиваються простою водою. Унікальна технологія дозволяє якісно регенерувати сажевий фільтр.
  3. Ще одним способом є видалення сажевого фільтра з перепрошивкою електронного блоку управління (ЕБУ). Перепрошивка обійдеться автовласникові дешевше, ніж покупка нового сажевого фільтра, а вартість даної операції складає від 2800 грн.


Сажевий фільтр: промивати чи вирізати?

Видалення Сажевого фільтра
Для дизельних автомобілів першим із завдань чіп тюнінгу є відключення контролю рівня сажі у спеціальному фільтрі.
Оскільки для нормального функціонування сажевого фільтра потрібно якісне дизельне пальне, повна справність паливної системи і впускного патрубка. А також поїздки на великі дистанції по трасі для можливості самоочищення сажевого фільтра. Всіх цих складових багато автовласників та їх авто, в наших умовах, позбавлені. В результаті цього, дуже часто ще на невеликих пробігах, сажевий фільтр критично забивається і при використанні авто тільки в межах міста йому важко себе самочищувати.
Правильно було б замінити сажевий фільтр на новий, але його вартість настільки велика, що це просто не вигідно. Тому найкраще зробити фізичне видалення і програмне відключення сажового фільтра в прошивці блоку управління
У нас Ви можете замовити якісне видалення та відключення сажевого фільтра у м. Львів.

Працюємо з автомобілями всіх марок.

 

Call Now Button